Acerca de mí

Siempre me he sentido una persona poco dotada para los deportes que requerían un gran esfuerzo. Digamos que eso de cansarse no me aportaba nada, y envidiaba a toda esa gente que se machacaba en el gimnasio, o corrían un montón de kilómetros y luego se les veía felices y te decían que se sentían muy bien haciendo deporte.

Ahora, yo soy una de esas personas. He tardado gran parte de mi vida en darme cuenta de que cualquiera puede conseguirlo, que todos somos capaces, y eso me ha traído mucha plenitud a nivel personal.

Correr, o hacer deporte, no resolverá todos tus problemas, pero ayudará a que tengas otra actitud ante las cosas.

3 pensamientos en “Acerca de mí

  1. Hola Marisa. Soc en Xavier Cerrato, el fisioterapeuta del teu germà. M’agrada molt la teva iniciativa de dur el món de l’esport i enconcret del corre a tot un grup de persones que potser no s’atrevien o no sabien com fer-ho.
    Suposo que el Santi t’haurà comentat que un cop al mes, realitzo un entrenament de tècnica de carrera. És per tots els nivells. També ara estem preparant un event pel dia 14 de Febrer, serà un entrenament bàsicament diriguit a dones. Dic bàsicament, per que si ve algun noi, tampoc el farem fora. Però l’intenció és poder arribar a un ampli col·lectiu femení, que moltes vegades queda fora dels grups d’entreno. I per manca d’atraviment o altres motius, no tenen accés a aquesta informació. Jo ho penjaré en el face: Fisioteràpia Xavier Cerrato.

    Estem en contacte, una abraçada
    Xavier

    Me gusta

    • Hola, Xavier. Sí m’ha comentat el Santi. Estaria bé asistir a alguna d’aquestes sesions que fas i fer un post pel blog i la web.
      Aniré mirant el facebook. Pel dia 14, pot ser sí puc asistir, però depén del tipus d’entrenament que aneu a fer perquè al dia següent tinc la Mitja de Barcelona (la meva primera mitja en competició), i no voldria sobrecarregar.
      Ja m’aniràs informant.
      Salutacions i ens anem parlant.

      Me gusta

      • Hola Marisa, Perfecte poder fer uns post pel blog i la web. El dia 14, hi haurà molta gent que com tu faran la mitja el diumenge. Farem un escalfament i un treball de tècnica, per anar educant la ment i el cos. Agafar conciència de parts del cos que no sabem que tenim. Després hi haurà gent que rodi depenent del seu programe.
        El 28 de febrer, si farem un entreno més potent de tècnica i força. Serà amb més profunditat i més llarg. Ho faig en el «Desigual» davant de l’hotel Vela, https://goo.gl/maps/iFiOb , Aquí et sortirà l’ubicació. Aquest entreno ho faig en col·laboració amb la O.N.G. Pallapupas http://www.pallapupas.org Té un cost de 3€. 2€ van a pallapupas i l’altre és pel gasto de material.
        Jo evidentment et us convido a venir als dos. Però el dia 28 treballarem més a fons.
        Una abraçada, estem en contacte…..Xavier;)

        Me gusta

Deja un comentario